پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۹۲، ۹:۴۸

ترور مسئول رسیدگی به پرونده اخوان‌المسلمین 

منابع مصری اعلام کردند: مسئول رسیدگی به پرونده اخوان‌المسلمین در وزارت کشور مصر به دست افراد مسلح ناشناس ترور شد.

خبرگزاری الشرق الاوسط مصر: محمد مبروک، مسئول رسیدگی به پرونده اخوان‌المسلمین در اداره امنیت ملی وزارت کشور مصر یک‌شنبه شب زمانی که در حال خروج از خانه‌اش در شهرک "نصر" قاهره بود هدف حمله افراد مسلح قرار گرفته و ترور شد.

یک منبع امنیتی در مصر نیز گفت: افراد ناشناس در حالی که سوار بر خودرویی سفید رنگ بودند، هفت گلوله به سمت محمد مبروک شلیک کردند.

به گفته این منبع مبروک بلافاصله پس از این حمله و در اثر شدت جراحت وارده جان باخت.

در همین راستا، سایت اینترنتی بوابه الاهرام به نقل از یک منبع امنیتی در مصر گزارش داد که سه تن در ترور مبروک دست داشتند.

به گفته منبع مذکور، مبروک در انجام تحقیقات در خصوص ترور نافرجام محمد ابراهیم، وزیر کشور مصر در سپتامبر گذشته همکاری می‌کرد.

همچنین یک منبع مصری که خواست نامش فاش نشود، در مصاحبه با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: مبروک در انجام تحقیقات در خصوص پرونده فرار محمد مرسی، رئیس‌جمهور برکنار شده مصر و دیگر رهبران اخوان‌المسلمین از زندان "وادی النطرون" در شمال غرب قاهره مشارکت داشت.

گفته می‌شود محمد مرسی و دیگر رهبران اخوان‌المسلمین در پنجمین روز انقلاب 25 ژانویه علیه نظام حسنی مبارک، دیکتاتور سابق مصر از زندان گریختند.

کد خبر 2405028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha